La Stalla lekker eten tijdens de 1-ouder vakantie


Tijdens de 1-ouder vakantie wordt er ontbeten en gedineerd in ons gezellige restaurant La Stalla.

Ons restaurant is exclusief voor onze gasten. Veel Italianen die hier vroeger logeerden en aten, willen nu ook in La Stalla eten, maar wij willen de rust graag voor u bewaren.

Zoals in de meeste restaurants in de omgeving gebruikelijk is, vindt u ook in ons restaurant geen menukaart.
Gasten eten wat er gekookt wordt. Veel mensen in de omgeving hebben een eigen moestuin met (biologische) groenten en fruit.
We geven de voorkeur aan het gebruik van deze verse ingrediënten om u een heerlijke maaltijd voor te kunnen zetten. Bovendien hebben wij aan de lokale bevolking gevraagd of ze hun specialiteiten op het gebied van dolci (toetjes) aan ons kunnen leveren, zodat u optimaal kunt genieten van alles wat Italië u te bieden heeft.
Het menu bestaat uit smakelijke seizoensgerechten, gebaseerd op de lokale keuken. Wij serveren u een scala aan anti pasta (voorafjes), een primo (pasta of risotto) een secundo (hoofdgerecht) en een dolce (toetje). Iedere gang is een verrassing op zich!
Na het eten wordt er vaak nog doorgetafeld met koffie, thee, grappa en zelfgemaakte limoncello en soms lekker gezongen tijdens de karaoke avond.